Декларация за поверителност

Може да направите и бърза поръчка по телефона - 0896 05 05 05.

Бихте могли да се свържете с нас и да поръчате желания от Вас продукт, по най-удобния за Вас начин - на телефон : 0896 05 05 05, да използвате имейл : purewaterbg@gmail.com ; или да осъществите контакт с нас, ползвайки формата за контакт.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО вписвайте телефонен номер за връзка с Вас - поради изричното изискване на куриерските фирми !

Ние ще се свържем с Вас и ще Ви потвърдим, че поръчката е приета, както и ще Ви информираме за срока на доставката . Доставката се извършва в срок от 1 до 5 работни дни, в зависимост от местонахождението на посочения от Вас адрес за доставка.

Пратките се доставят посредством куриерски фирми, с наложен платеж срещу издадена от нас фактура- плащате на куриера в момента на доставката.

При изрично упоменато желание от Ваша страна, в товарителницата като опция, бихме могли да упоменем "с предварително отваряне", което би Ви дало правото предварително да отворите и прегледате доставената Ви пратка, преди да сте заплатили на куриера нейната стойност.

 

Всички предлагани продукти се предават лично или по куриер, след изричното съгласие от страна на клиента да закупи дадения продукт, с договор от разстояние (интернет търговия).

При заявена поръчка от страна на клиент се счита, че същият се е запознал и съгласил с настоящите условия за пазаруване.

Съгласно ЗЗП, всеки наш клиент, закупил дистанционно даден продукт от онлайн магазина ни, има право в рамките на 14 дни да върне за собствена сметка продукта.

 

Отказ от стока:

Съгласно ЗЗП всеки потребител извършил дистанционна покупка има право да се откаже от закупената стока в срок от 14 работни дни от датата на покупката. Опаковката на стоката, както и самата стока не трябва да бъдат повредени или използвани от клиента. Разходите по транспорта за доставка и връщане на стоката се поемат от потребителя.


Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока когато тя му е доставена, при едно от следните условия:

  • доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед.
  • цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата цена.
  • при несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката, Клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й.
  • Клиентът има право, без да дължи обезщетение, да се откаже от сключения дистанционен договор в срок 14 дни, считано от деня, следващ получаването на стоката. В този случай, Клиентът трябва да върне стоката в запазена оригинална опаковка и с ненарушена цялост. При неизпълнение на това условие,  "www.chistavoda.eu"  си запазва правото да не приеме върнатата стока и съответно да не изплати направените разходи при закупуването й от Клиента.

 

  •  

 

© ЧИСТА ВОДА ЗА ДОМА И ОФИСА 2018
Powered By OpenCart. OC Europa by CsillámVilág